24-uurskamers

 

Afscheidshuis Good Goan heeft de keuze uit twee 24-uurskamers, Bamshoeve en Rozendaal. Via de centrale ruimte zijn deze kamers voor de familie dag en nacht toegankelijk. Je kunt in deze 24-uurskamers net als thuis ook bezoek ontvangen.

Wanneer je dierbare in Afscheidshuis Good Goan verblijft, krijg je van ons een sleutel zodat je op elk gewenst tijdstip (24 uur per dag) bij je dierbare aanwezig kunt zijn. Je dierbare kan worden opgebaard in een kist, mand op opbaarplank door middel van koeling.

Hier kun je in alle rust afscheid nemen met familie en vrienden van je dierbare. Daarnaast kun je hier ook de zaken rondom de uitvaart regelen met de uitvaartondernemer wat je anders thuis had gedaan.

Beide kamers zijn ingericht met een zitje. In de kamer zelf kun je ook koffie zetten. In de centrale ruimte is er de mogelijkheid voor het zetten van thee, is er servies en bestek aanwezig (ook voor kinderen) mocht je er een maaltijd willen nuttigen, en is ook een zitje gecreëerd. 

Voor kinderen liggen er in de centrale hal in de kast puzzels, kleurplaten, potloden en divers speelgoed. 

Bamshoeve

Vernoemd naar de gelijknamige textielfabriek welke stond in de wijk Roombeek. Nu ook bekend als het Balengebouw waar onder meer de Tubantia is gehuisvest.

Rozendaal

Het Rozendaal was een import- en exportmaatschappij in katoenafval midden in de wijk Roombeek. Het complex biedt nu onderdak aan De Museumfabriek (voorheen TwentseWelle).